De ultieme Mamasita baby uitzetlijst voor jou!

Met week 17 van mijn zwangerschap begonnen wij aan onze babyuitzet. Met goede moed vertrokken we naar Babypark in Zaanstad. Ik stapte de draaideur in en vervolgens maakte ik een rondje van 360 graden zodat ik binnen een milliseconde weer buiten stond! Jonathan sleurde mij vervolgens weer mee naar binnen…

Ik kreeg het erg benauwd toen ik daar stond….waar moeten we beginnen!?!?! Aan de balie van Babypark kan je vragen om assistentie. Daar kwam de verkoopster aangelopen: ‘‘wat hebben jullie nodig’?? ‘uhh…alles….en we hebben geen idee’!!

Een goede voorbereiding is het halve werk…maar dan moet je wel weten waar je moet beginnen met je voorbereiding. Ik werd gecoacht door 2 Mamasita’s Lanny en Shahzeya, spitte internet af voor checklists, babyuitzetlijsten, tips & tricks. Tot slot besprak ik mijn uiteindelijke lijst met de kraamverzorgster in het eerste kennismakingsgesprek.

Alles wat ik heb geleerd in deze periode heb ik vervolgens in een lijst gestopt. Je kan hier de Mamasita Baby uitzetlijst vinden! In deze checklist staat alles wat je echt nodig hebt. Daarnaast vind je ook handige tips per actiepunt en voor welke week je dit actiepunt het beste afgerond kan hebben. En, vergeet niet te kijken op Marktplaats om zo ook kosten te besparen 😉

Geniet van alle voorbereidingen! Nadat Jonathan en ik de grote schrik voorbij waren hebben wij erg genoten van alle voorbereidingen, oriëntatie & aankopen!

  1. Ultieme Mamasita uitzetlijst (maak voor jezelf een kopie van deze sheet om het te kunnen bewerken)
  2. Ultieme Mamasita uitzetlijst PDF

Ook iets te delen? Geef hier je reactie!

Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, toffe vlogs en leuke GiveAways

 

Bitnami