Update voornemen 2017: Tijd voor Nazia & Fun + GiveAway!

Hoe staat het met jouw voornemen voor 2017? Ben je er al? Nog onderweg? Vergeten? Ik geef je graag een update over mijn voornemen voor 2017!

In mijn blog over, mijn voornemen voor dit jaar heb je gelezen hoe ik aan de slag ben gegaan met: tijd voor Nazia & Fun. Ik geloof in de wet van aantrekking. Dat betekent, wanneer ik mij focus op het realiseren van mijn doel, bepaalde dingen op mijn pad komen om mij te helpen bij het realiseren van dat doel. Het kan dan ook geen toeval zijn dat ik nadenk over mijn doelen en dat de workshop ‘Het is tijd voor jezelf‘ op mijn Facebook tijdlijn voorbij komt.

Deze workshop richt zich op vrouwen met jonge kinderen die weinig tijd hebben voor zichzelf en overweldigd worden door alle ballen die ze in de lucht moeten houden. Jitske Lochtenberg is Trainer en Coach van, van Droom naar Daad. Haar motto: ‘als jij als vrouw in je kracht staat, weet wie je bent en wat je wilt, je van daaruit een balans kan creëren binnen de verschillende rollen die je hebt als vrouw en moeder’.

Dat klinkt veelbelovend dus schrijf ik mij meteen in! Eenmaal aangekomen bij de workshop in Utrecht, word ik ontvangen door een stralende Jitske en een groep gezellige moeders. We krijgen allemaal een werkboek met tips en opdrachten. Een van de oefeningen die mij goed heeft geholpen is de oefening waar je aan de hand van een tabel een overzicht maakt van je tijdsbesteding binnen de verschillende rollen die je hebt. Zo kun je in een oogopslag zien waar je een balans kunt maken zodat je bewuster omgaat met je tijd. Zo kan je weer genieten van alles wat er in je leven gebeurt als jonge moeder.

Als je benieuwd bent naar de workshop ‘Het is tijd voor jezelf‘ bekijk dan deze video:

GiveAway!

Interesse in deze workshop? Mamasita mag een plek weggeven voor de workshop ‘Het is tijd voor jezelf‘ van Jitske Lochtenberg!

Datum:               21 juli 2017
Tijd:                     19.30 – 22.00 uur
Waar:                 Utrecht Leidsche Rijn, exacte locatie volgt snel.

HOE WERKT HET?

1) Ga naar de Facebook post;
2) Plaats een reactie, het liefst met een foto;
3) Tag een vriendin.

EN VERDER?

5) Like de Facebookpagina van Droom naar Daad.
6) Like de Facebookpagina van Mamasita
7) Meedoen kan tot en met 23 juni;
8) De trekking van de winnaar geschiedt op onpartijdige wijze;
9) De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebook pagina van Mamasita.

Leuk als je het bericht deelt op Facebook zodat meer Mamasita’s en Papadonna’s mee kunnen doen met deze Mamasita GiveAway!

ACTIEVOORWAARDEN EN SPELREGELS

1. Winacties worden uitgeschreven door Nazia Witkamp onder de handelsnaam Mamasita™ gevestigd te Haarlem. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je reageert volgens de aanwijzingen in het Facebook bericht. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via Facebook.

10. Nazia WItkamp/Mamasita™ kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Nazia Witkamp/Mamasita™ voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. m

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Nazia Witkamp/Mamasita™.

17. Nazia Witkamp/Mamasita™ handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Mamasita™ e-mail: contact@mamasita.nl . Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

Ook iets te delen? Geef hier je reactie!

Like mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, toffe vlogs en leuke GiveAways

 

Bitnami